Recettes
Caesar tape m’en cinq, tope la!
Tall caesar glass on plate with Nori, onion ring chips and green onions decorating the glass

Caesar tape m’en cinq, tope la!

Partager sur facebook
Partager sur twitter
Partager sur pinterest
Ingrédients

½ oz (15 mL) de jus ReaLemon
½ c. à table de sriracha
½ c. à table de sauce ponzu
½ c. à table de sauce hoisin
1oz gin
5 oz (150 mL) de Mott’s* Clamato* Réserve

Garniture

Nori
Oignon vert
Onion Ring Chips

Givrage

1 tbsp Ramen Soup Packet
1 tbsp Sea Salt

Préparation

1Givrer le verre avec l’assaisonnement cajun et le sel marin fumé.

2Add Gin, ReaLemon juice, Sriracha, ponzu, and hoisin sauce.

3Add ice. Top off with Mott’s Clamato Reserve. Stir well.

4Garnish with nori, onion ring chips and green onions.

Recettes connexes